17 Kasım 2011 Perşembe

Votka Limon


 

Votka Limon

Yaşamını güçlükle sürdüren dul Hamo, küçük emekli aylığıyla üç oğlunu geçindirmeye çalışır; her gün ölen karısını mezarında ziyaret eder. Kocasının mezarı başında onunla sohbet eden güzel Nina ile de burada karşılaşır. Her ikisi de geçim sıkıntısı içindeki Hamo ve Nina arasında bir yakınlaşma doğar.
Nina kapanmak üzere olan yerel bir barda çalışmakta; Hamo ise geçinebilmek için zaten yok denecek kadar az olan mallarını satmaktadır. Herşey son derece umutsuzdur, ama aralarındaki yakınlaşma, onları ummadıkları bir şekilde yaşama bağlayacaktır.
Yönetmen:
Yönetmen: Hiner Saleem

Senaryo:Lei Dinety , Pauline Gouzenne
Müzik: Michel Korb, Roustam Sadoyan
Görüntü Yönetmeni: Christophe Pollock

Oyuncular: Romen Avinian ( Hamo) , Lala Sarkissian ( Nina) , Ivan Franek ( Dilovan) , Ruzan Mesropyan ( Zine) , Zahal Karielachvili ( Giano) , Astrik Avaguian ( Avin) , Armen Marutyan ( Romik) , Armen Sarkissian ( Conducteur autobus) , Hasmik Alexanian ( Femme acheteuse armoire) , Roudik Revondyan ( Homme Volga) , Hasmik Ter-Karapetian ( Femme de Romik) , Svetlana Babelyan ( Tali) , Levon Meloyan ( Patron Nina) , Vahagn-Poncho Simonian ( Robert) , Gaguik Sarkissian ( Homme acheteur armoire
ALTERNATiF 1
ALTERNATiF 2
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder